Konferencia-ajánló: Adatbányászat – a tudás hatalom

Olvasási idő: 3 – 4 perc

Konferencia-ajánló: Adatbányászat – a tudás hatalom

Az egész napos konferenciaprogramjába nem fért bele minden, ezért a meetup is ezzel a témával foglalkozik. A kettőt pedig egy workshop köti össze délután délután.

De mi is ez a törpés online foglalatosság?

Gyakorlati esettanulmányok, ütős villámelőadások szakemberek és remek italok társaságában!

16:30-kor csatlakozhattok egy kiadós workshop keretében a nappali konferencialátogatókhozdr. Ződi Zsolt az ingyenes és a fizetős jogi adatbázisok útvesztőjében kalauzol minket gyakorlati példákkal. A csoport legaktívabb tagja akár még elő is adhat az este folyamán tutorunk oldalán! A délelőtti és esti előadások között testközelből is megismerheted az adatbányászat szépségeit és útvesztőit.

Előadóink:

Dr. Tivadar Krisztián (jogász) Mikor mit kell tenned? Információszabadság vagy szabadosság? A jogász válaszol! Kérdésed van a közérdekű adatok kezeléséről? Tedd fel!

Lencsés Ákos (KSH Könyvtár) Hol lakik a korányzati adatok nagyrésze? Mi értelme van ennek? Hogyan is működik mindez? Mindez érthető, emberi nyelven gyakorlati megközelítésből Tőlünk, Neked!

dr. Ződi Zsolt Ingyenes vs. fizetős jogi adatbányászatok a relevancia bűvöletében. Miért nem elég a jogászoknak egy keresőrendszer a munkájuk során és melyiket mikor érdemes bevetniük a siker érdekében?

Többetek kérésére most visszavettünk a fülledt szakmaiságból és több teret kap az ismerkedés hűs italok társaságában. Reméljük még boldogabban távozik mindenki nap végén. Véleményetekre viszont továbbra is kíváncsiak vagyunk, amit bármelyik elérhetőségünkön megoszthattok a nap bármely szakában.

A MeetOff és a Magyar Információbrókerek Egyesületének közös eseményére holnap, 2011. június 16-án 16.30-tól kerül sor a budafoki Gold Billiárd Szalonban.