Wolters Kluwer előfizetések a könyvtárban

Olvasási idő: 2 – 2 perc

A könyvtárban 2017-ben is elérhető az Új Ügyvéd Jogtár Prémium (több kiegészítővel) és a Hatályos Magyar Jogszabályok három nyelven adatbázis is.

2017. január 1-jétől az Ügyvédvilág és a HR&Munkajog folyóiratok nyomtatott változatának kiadása megszűnt. Helyettük ajánljuk az ingyenesen elérhető jogaszvilag.hu oldalt, illetve a munkajoggal foglalkozó kollégák részére – új előfizetésként – a Munkajog Start csomagot. Utóbbi a Jogtár adatbázisban érhető el, a könyvtári számítógépeken. Ebben a kiegészítésben használható a Munkajog Navigátor (200 folyamatábra, amelynek minden lépésénél lehetőség van a jogszabályi háttér tömör magyarázatát is megtekinteni, illetve a szükséges kapcsolódó anyagot, iratmintát letölteni) és a kommentár a munka törvénykönyvéhez.

A Jogtárban szintén elérhető az E-peres Navigátor, amely folyamatábrák segítségével mutatja be az elektronikus kapcsolattartás folyamatának legfontosabb állomásait, a beadásra szánt nyomtatvány letöltésétől kezdődően egészen az elkészült nyomtatványokkal kapcsolatos üzenetek, igazolások kezeléséig. Az egyes részfolyamatok részletes bemutatása mellett egy hosszabb, a teljes folyamatot áttekintő összefoglaló ábra is segítséget nyújt a felhasználók részére.

Reméljük minél több olvasónk számára hasznosak lesznek!